Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Äntligen blev det lite inomhusrull

Efter en hel del strul så kom då äntligen paketet med min efterlängtade julklapp från hustrun i fredags. Men tyvärr så hann jag bara plocka upp trainern ur lådan innan det var dags att sätta sig i bilen och åka iväg över helgen för att hälsa på föräldrarna.

Så idag blev det äntligen dags att montera på cykeln och hoppa upp. Kom ganska snabbt på att den lilla lutningen som skapades om framhjulet stod på marken var ganska påfrestande för händerna. Så det blev till att jaga fram en gammal bok från 50-talet om alla vigslar i Skara stift under 1953 eller vad det nu var som fick agera tillfälligt stöd för framhjulet.

Efter att ha inlett friskt så kom någon fram till mig och drog en slägga i magen som gjorde att all kraft försvann. Men nu har jag iallafall testat trainern och vet att vi kommer att ha mycket roligt tillsammans framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *