Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Vinterlöpning med dubbat

Det är inte bara tyskar som är duktiga på att dubba saker och ting. Även vi svenskar är väldigt duktiga på dubbat. Så om man nu får för sig att dra på sig ett par skor trots att det är extremt halt ute för att få lite vinterlöpning så bör man se till att skorna är dubbade.

Jag har ett par Icebug Pytho2 BugGrip och de är helt perfekta. De gör vinterlöpning till en ren njutning. På undersidan hittar man 17 ståldubbar som effektivt greppar tag i såväl is som snö.

Icebug Pytho2 BugGrip - Gör vinterlöpning till en njutning

Icebug Pytho2 BugGrip – Gör vinterlöpning till en njutning

Under dagens vinterlöpning så kände jag att fötterna missade greppet och foten gled någon millimeter vid ett enda tillfälle. Detta trots att delar av löpningen gick på underlag som blank, packad snö och is.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *