Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Den mentala flytten från långdistans till ultradistans

Efter att ha genomför min första ironmandistans i Kalmar i augusti 2011 så funderade jag på vad som skulle bli nästa mål. Efter en del tänkande och funderande så kom jag fram till att jag hade pressat min kropp ganska långt men frågan var om det inte fanns mer kvar att ge.

Så istället för att försöka bli så snabb som möjligt så beslutade jag mig för att ta min kropp så långt som möjligt. Så nu är målet uppsatt och klart. I slutet av juli 2013 kommer jag att ge mig i kast med en trippel ironman i den tyska staden Lensahn.

En trippel ironman innebär att man först simmar 11.4 km sedan cyklar man 540 km innan man avslutningsvis springer 126.6 km. Allt detta ska vara avklarat inom 58 timmar.

Fram till dags dato är det fyra svenskar som har klarat av en trippel ironman eller längre. Så mitt mål är att bli femte svensk att klara en trippel ironman.

One thought on “Den mentala flytten från långdistans till ultradistans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *