Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Stäng av hjärnan och fokusera

Smaka på det här:

  • 228 längder i en 50-metersbassäng
  • 67 varv på en 8 kilometer lång cykelbana (4 km ut och 4 km tillbaka)
  • 96 varvs löpning på en 1.32 km lång bana

Att passera samma punkt gång efter gång efter gång, timme efter timme efter timme är inte direkt det roligaste som man kan tänka sig. I det läget är det otroligt viktigt att tankarna inte börjar flyga iväg. För förr eller senare så börjar tankarna vandra in på att man är trött och att man har ont.

Så när man ligger i bassängen, sitter på cykeln och springer på gatorna nere i Tyskland så gäller det att rensa bort alla negativa tankar ur hjärnan och istället fokusera på att inte fokusera på någonting. Iallafall ingenting annat än att ta sig framåt och att hela tiden tala om för kroppen att den mår bra och känner sig pigg och fräsch.

Det är i princip en 50-55 timmars mental kamp mot hjärnans alla spöken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *