Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Fokus på klubbens träningstävling

Nu är det fullt fokus på klubbens träningstävling som går av stapeln i Hörby den 9/6. Distansen är den lite annorlunda 500 m simning, 35 km cykel och 5 km löpning.

Under förra året så fungerade simningen väldigt bra (fast då var distansen 1000 meter). Cyklingen var väldigt seg eftersom jag två dagar innan kört 18 mil under Ringsjön Runt och sedan 10 mil dagen innan. Trots det snittade jag drygt 30 km/h på banan som har en hel del trista uppförsbackar. Den avslutande löpningen gick väldigt seg och jag föll tillbaka väldeliga (vilket inte är en ovanlighet för min del).

I år hoppas jag kunna simma hyfsat trots att min simform är långt ifrån förra årets form. Även cyklingen känns som om den kan kunna bli rätt hyfsad. Dock känns avslutningen rätt osäker med löpningen då jag inte tagit ett ordentligt löpsteg på väldigt länge.

Så risken är att kliver av efter cyklingen.

Men jag sticker ut hakan en aning. Simningen ska gå på under 9:00 och cyklingen ska snittas över 32 km/h.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *