Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Fokus på intervaller och sömn

Nu håller träningen på att gå in i en ny fas. Foten har börjat stabilisera sig och det är dags att hämta igen en del av det som gått förlorat utan att för den sakens skull riskera skador för att man tar i för mycket.

Just nu håller jag på att försöka få ordning på intervaller att köra. Det lutar mest åt att köra 30/90-intervaller vid tre tillfällen per vecka.

Innan jag lyckades dra på mig influensan så tycker jag att jag hade ett relativt bra schema där jag körde mycket CXWORX och BodyPump blandat med spinning. Nu gäller det att komma tillbaka och få en bra struktur så att man kan genomföra GöteborgsVarvet på ett bra sätt.

Ett annat fokusområde blir sömn. Kroppen återhämtar sig betydligt mycket bättre och snabbare om den får sova så mycket som den behöver.

Givetvis ska detta kombineras med ökade doser av vitaminer och mineraler samt bättre vätskebalans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *