Ultrix

Ultrix – Från ultrafet till ultratri

Ortopeden i Lund

Jakten på felet med den ”bråkande” foten har nu satts igång. Idag var jag på ortopeden i Lund för att se om det gick att klämma fram vad som kunde vara fel med foten.

Läkaren hon klämde och klämde på fötterna utan att till en början hitta något. Jag började misströsta och tänkte att det var en sådan där dag när foten har bestämt sig för att den inte ska visa minsta symptom. Men rätt som det var så tryckte hon ner tummen mellan andra och tredje tån varpå jag höll på att lämna rummet genom ytterväggen. När jag tjoat till så tittade jag upp på läkaren. Hennes mysande ögon bekräftades av det som kom ur hennes mun. ”Jaha, där hade vi något ja”, sa hon småskrattandes.

Jo, man kan lugnt säga att hon hittade något. Jag hade ju ställt in mig på att foten inte skulle visa upp några symptom så jag blev väldigt chockad när hon helt plötsligt ”hittade rätt”.

Nåja, nu ska det bli MR i Hässleholm om ett tag. Ska bli intressant att se hur lång tid det tar att få den tiden. Trelleborg, som var alternativet, har väldigt långa köer. Men Hässleholm lär vara snabba och, enligt Kerstin, väldigt duktiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *